• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

Tuotemerkit

Jungle Gym on pihaleikkien mestari. Yli 25 vuoden ajan Jungle Gym on ollut Euroopan ykkönen, kehittäen luotettavia ja mielikuvitusta ruokkivia, lapsen kehityksen mukaan laajennettavia leikkikeskuksia, joissa on poikkeuksellisen hyvä hinta/laatu -suhde. Koko mallisarja on tarkkaan testattu ja se täyttää viimeisimmät eurooppalaiset turvallisuusstandardit (EN-71). Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota vakauteen, turvallisuutta lisääviin yksityiskohtiin, aukkojen turvalliseen mitoitukseen ja materiaaleihin sekä pinnoitteisiin. Samaan tähtäävät myös tarkkaan suunnitellut maa-ankkurit, pehmusteet, karhennetut kahvat, peitetulpilla varustetut kiinnikkeet, hiekkalaatikon suodatinkagas ja suojaverkko - kaikissa tavoitteena turvallisuus ja ylivoimainen käyttäjäkokemus. Myös ovia tai ikkunoita sisältävissä tuotteissa on saranoiden mitoitus suunniteltu pieniä sormia suojelevaksi ja kaikki luukut on tehty avattavaksi niin siltä kuin ulkoakin. Jungle Gym patentoi innovatiiviset ja vahvay keinukiinnikkeensä vuonna 1999. Yrityksen motto on: Leiki - tutki - kasva!

Hy-land valmistaa julkiseen käyttöön tarkoitettuja turvallisia leikkitelineitä. Nämä monipuoliset ja vankat leikkitelineet soveltuvat käytettäväksi erityisesti silloin kun käyttökohde on koulu, päiväkoti, taloyhtiö (kerrostalo, rivitalo), liikenneasema, leirintäalue, urheilukenttä, ravintola tai muu vastaava julkinen paikka. Laajan Hy-Land -malliston tuotteet sekä komponentit ovat jatkuvan testauksen ja kehityksen kohteena. Tuotantoprosessi ja tuotteet ovat EU -direktiivien mukaisia ja täyttävät julkisten tilojen leikkivälineitä koskevan standardin EN1176. Standardinmukaisuutta valvoo yhtiön oma laboratorio sekä akkreditoitu auditoija TüV Rheinland LGA Products GmbH. Hy-land leikkitelineet julkiseen käyttöön ovat tyyppihyväksyttyjä, GS -sertifioituja ja tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille.

Happy Hop on maailman ykkönen ilmatäytteisissä pomppulinnoissa ja vesiliukumäissä! Laajin valikoima! Korkea laatu, kestävät materiaalit! Happy Hop tekee kaikkensa, jotta lapset saisivat nauttia markkinoiden kestävimmistä ja monipuolisimmista pomppulinnoista. Ainutlaatuinen monikerroksinen PVC -pinnoitteinen materiaali täyttää tiukat kansainväliset standardit. Happy Hop -tuotteet ovat helppoja pystyttää ja ne pysyvät toimintakuntoisina, vaikka niihin tulisi pieni reikäkin. Leikkien jälkeen pomppulinna on helppo tyhjentää ja säilyttää odottamassa seuraavaa käyttökertaa.

Salta on yksi Euroopan johtavista trampoliinivalmistajista ja alansa todellinen asiantuntija, joka näkyy ylivoimaisena trampoliinivalikoimana. Toisin kuin monet muut trampoliinivalmistajat, Salta keskittyy vain ja ainoastaan trampoliinien suunnitteluun ja kehittämiseen, jonka ansiosta se kykenee tarjoamaan korkealaatuisia trampoliineja kohtuuhinnoilla. Asiakkaat panevat myös merkille Saltan investoinnit positiiviseen asiakaskokemukseen. Tämä näkyy muun muassa helposti seurattavina käyttöohjeina, videoina ja hyvin tavoitettavana asiakaspalveluna. Miksi valita Salta -trampoliini? Salta -trampoliinit tarjoavat hyvän hinta/laatu -suhteen toimittamalla parhaan yhdistelmän turvallisuutta, laatua ja kestävyyttä. Salta tarjoaa valikoiman joka ulottuu edullisista, mutta silti erittäin korkealaatuisista 'Comfort Edition' -malleista ylivertaiseen 'First Class' -mallistoon. Jälleenmyyjien kautta löydät juuri sinulle sopivimman trampoliinimallin.

Valikoima laadukkaita jalkapallomaaleja ja muita harjoitusvälineitä jalkapallotreeneihin.

Paradiso Toys on perustettu 30 vuotta sitten ja se kuuluu ruiskupuristettuihin muovituotteisiin erikoistuneeseen teollisuuskonserniin. Tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman leikkivälineitä mukaan lukien keinuja, liukumäkiä ja hiekkalaatikoita. Paradiso Toys tekee kaikkensa tuottaakseen lapsille leikkimisen iloa!

NORDIC PLAY on kehittäviin ja opettaviin ulkoleikkivälineisiin keskittyvä tuotesarja, joka lanseerattiin vuonna 2016. Valikoimassa on keinutelineitä, keinun varusteita, kiikkuja, leikkitorneja, leikkimökkejä, lasten picnic -pöytäsettejä, hiekkalaatikkoja varusteineen, puutarhapelejä, urheiluvarusteita ja lasten sähköajoneuvoja. Valikoimaa kehitetään edelleen yhteistyössä asiakkaiden kanssa, kuunnellen tarkasti lasten tarpeita ja alan trendejä huomioiden. Kaikki tuotteet ovat EN71 -standardin mukaisia ja kaikki käytetty puu on FSC -sertifioitua.

Valikoima aidon tuntuisia joulutuotteita, jotka on valmistettu paloturvallisista muoveista. Nämä tuotteet sopivat hyvin tilanteisiin, joissa haluat nauttia joulun tunnelmasta hieman pidempään ja myös vuodesta toiseen. Kuluttaja ovat ottaneet muoviset joulukuuset sekä muut vastaavat tuotteet hyvin vastaan ja siirtyvätkin yhä enemmän pois perinteisistä joulukoristeista näihin uusiin vaihtoehtoihin. Valikoimassa on kransseja, köynnöksiä ja joulukuusia monen kokoisina ja laatuisina, valoilla ja ilman.

NORDIC FENCE on NSH NORDIC A/S :n aitatuotteisto ammattikäyttäjille. NSH NORDIC A/S :n projektimyyntiosasto kehittää tuotevalikoimaa edelleen yhteistyössä pohjoismaisten ammattikäyttäjien kanssa. Mallistossa löytyy muun muassa panssariaitatuotteita, aitapaneeleita tarvikkeineen, liukuportteja sekä kääntöportteja tarvikkeineen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi urheilukentät, teollisuusalueet ja muut erityistä turvallisuutta vaativat kohteet. NORDIC FENCE -valikoima käsittää myös sähköaitoja ja muita tuotteita maatalouteen. Tähän sektoriin löytyy lisäksi muun muassa rautalankoja, hevosaitauksien lankoja, eristimiä, työkaluja sekä erilaiset veräjät metallista ja puusta.

HORTUS on latinaa ja tarkoittaa puutarhaa. HORTUS -tuotesarja sisältää valikoiman tuotteita puutarhan eri osa-alueille kaikkiin vuodenaikoihin. Valikoiman suunnittelussa on punaisena lankana moderni puutarha, jossa laatu ja tyyli yhdistyvät. Valikoimassa on muun muassa aitojen osalta valittavissa materaaliksi puu, komposiitti, metalli tai lasi. Myös terassilämmittimien valikoimassa korostuu monipuolisuus, sillä tarjolla on useita erilaisia tekniikoita ja kaikenlaisiin kohteisiin sopivia asennustapoja; seinälle, lattialle, kattoon, pöydälle ja pöydän alle. Lisäksi HORTUS -tuotesarjassa löytyy esimerkiksi picnic -pöytäryhmiä, istutuslaatikoita, kasvutunneleita, pienoiskasvihuoneita, kastelutuotteita, kasvien talvisuojausratkaisuja ja monia muita tuotteita puutarhaasi.

ROLLPLAY on valmistanut jo yli 20 vuoden ajan lasten sähköajoneuvoja tunnettujen automerkkien lisensseillä – mukaan lukien muun muassa Porsche, BMW, Volkswagen, Mercedes ja Audi. Tuotteiden kehitystyössä lähtökohtina ovat innovatiivisuus ja korkea laatu yhdistettynä realistiseen muotoiluun ja hauskaan ajokokemukseen. Tuotteiden Euroopan jakelukeskus sijaitsee Bayreuthissa Saksassa, josta käsin hoidetaan yli 50 mallin toimitukset. “Pre-School”, “E-Ride-ons” ja “Power Performance” ovat mallisarjojen tunnuksia ja näistä löytyy tuotteita eri ikäisille käyttäjille; aina 2 vuotiaista 12 vuotiaiksi saakka.

Erityisen kestäviä, komposiittirakenteisia aitoja.

Palram -tuotteista löytyy kasvihuoneita, paviljonkeja, varastovajoja, terassikatoksia, ovikatoksia, talvipuutarhoja ja autokatoksia. Tuotteissa yhdistyy luova suunnittelu sekä innovatiivisten ja kestävien materiaalien käyttö tavalla, joka tuottaa asiakkaalle erinomaisen hinta/laatu -suhteen.

Markkinoiden edistyksellisimpiä, verkkoyhteydellä varustettuja sääasemia.

Yli kymmenvuotisen historiansa aikana VENTUS -tuotesarjassa on panostettu suunnitteluun, laatuun ja toiminnallisuuteen. Laaja valikoima ulottuu yksinkertaisista analogisista lämpömittareista monipuoliseen digitaalisten sääasemien kirjoon, joista uusimmissa on Bluetooth- tai Wi-Fi -yhteydet. Jos esimerkiksi haluat saada kotipihasi säätiedot älylaitteeseesi missä tahansa matkustaessasi, voit valita uutuusmallin W832 Wi-Fi -yhteydellä ja halutessasi myös jakaa säätiedon käyttäjien kesken sekä tarkkailla muiden tuottamaa säätietoa.

SADDAR ECO -maakiilat ovat maailman ensimmäiset komposiitista valmistetut maakiilat (tolpan maa-ankkurit). Nämä maakiilat edustavat paitsi innovatiivisuutta niin myös ympäristöystävällisyyttä. Nämä maakiilat on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta muovikomposiitista materiaalin iskunkestävyyden lisäämiseksi. Tuotteet toteuttavat hienolla tavalla ympäristöystävällisyyttä muuntamalla kierrätysmateriaalin uusiksi tuotteiksi. Elinkaarensa jälkeen myös nämä maakiilat voidaan jälleen kierrättää.

Tåsinge Kokillestøberi A/S on tehnyt alumiinivaluja vuodesta 1974 ja oli alunperin tanskalaisen teollisuuden alihankkija, joka valmisti muun muassa lappujen ja koneiden osia sekä minigolf -mailoja. Vuonna 1999 he saivat ajatuksen täydentää tyuotevalikoimaa tolpanhatuilla. Kokille -nimi tarkoittaa harkkovalutekniikkaa tanskaksi ja se valittiin tuotesarjan nimeksi, koska se voisi samalla tuoda tunnettuutta tuolle tekniikalle. Pienestä sivujuonesta on sittemmin kasvanut koko yhtiön suurin artikkeli Kokille -tolpanhattujen myynti on levinnyt Euroopan lisäksi myös Yhdysvaltoihin. Kokille ei kuitenkaan toiminut nimenä Yhdysvaltain markkinoilla, joten nimeksi lanseerattiin 'QuickCap by Kokille'. Tolpanhatuista on kehittynyt myös erikoinen musiikki-istrumentti, Aluphone, josta voi lukea lisää osoitteessa www.aluphone.dk