• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

VENTUS W835 Sääasema pc-ohjelmistolla sekä 3kpl W035 lisäanturi

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

VENTUS W835 on ehkä markkinoiden monipuolisin sääasema! Tämä elegantti sääasema näyttää säätiedot kirkkaassa ja helppolukuisessa näytössä ja lisäksi tiedot voi siirtää tietokoneelle.

Pakkauksessa mukana myös 3kpl W035 lisäantureita


Lisätiedot: Tyylikäs näyttö, jossa on täydet säätiedot sekä kello- ja kalenteriominaisuudet. Kattava '6-in-1' -anturi lähettää tiedot keskusyksikköön radioteitse. Näytössä kello, kalenteri, viiikonpäivä, kuun vaihe, auringon nousu ja lasku. Aika keskusyksikölle synkronoidaan tietokoneelta. Julkaise oma säätieto ja tarkkaile muiden tietoja verkkopalveluissa (Weather Underground ja Weathercloud) Herätyskello. Jäätymishälytys. Sisälämpötila, sisäilman kosteus ja mukavuusindikaattori. Ulkoilman lämpötila ja ilmankosteus. Tuulen puuskat ja tuulen nopeuden keskiarvo (mph, m/s, km/h, solmua) Hetkellinen tuulen suunta ja dominoiva tuulen suunta 360 asteen 16 -osaisella jaolla. Sateen nopeuden ja sademäärän mitaus (kokonaissademäärä, tunnin, päivän, viikon ja kuukauden sademäärät) Sääennuste kuudella eri symbolilla. Ilmanpaine suhteellisena näyttönä ja absoluuttisena lukuna (hPa, inHg, mmHg) Historianäyttö pyväikkönä sademäärälle (viimeiset 7 päivää), ilmanpaineelle, sisä/ulkolämpötilalle ja ilmankosteudelle (0, -3, -6, -9, -12, -24, -48, -72 tuntia) Sääindeksit: kastepiste, tuulen hyytävyys, lämpöindeksi, boforit ja UV. Päivittäiset ja pitkän aikavälin min/max -tiedot. Viimeisen 24 tunnin tiedot takautuvasti. Data logger (5/15/30/60 min) tallentaa täydellisen säätiedon keskusyksikköön. PC -ohjelmisto ajantasaisen säätiedon tarkkailuun ja datan siirtämiseen tietokoneelle USB 2.0 kaapelilla (mukana pakkauksessa) Ylä- ja alarajan hälytykset ulkolämpötilalle ja ilmankosteudelle. Ylärajan hälytykset tuulen nopeudelle, päivittäiselle sademäärälle ja ilmanpaineen laskulle. Vilkkuva indikaattori ja oranssi LED -valo säähälytyksille. Oranssi taustavalo. Viikonpäivän ilmaisu seitsemällä eri kielellä. Kattava '6-in-1' -anturi (sisältyy pakkaukseen) Tukee enimmillään seitsemää langatonta lämpö/kosteusanturia (tyyppi W035, mukana pakkauksessa 3kpl)

Pöytäteline sekä seinäkiinnityksenmahdollisuus.


Keskusyksikön paristot: 6 x AA (ei mukana pakkauksessa) Keskusyksikön mitat: leveys 117 x korkeus 189 x syvyys 31 mm Näytön koko: leveys 77 x korkeus 127 mm

Langaton '6-in-1' -anturi ulkoa mitattavalle säätiedolle (mukana pakkauksessa)

Mitattavat säätiedot: lämpötila, ilmankosteus, tuulen nopeus, tuulen suunta, sateen määrä ja UV. Tuulen suunnan mittaus 360 asteen 16 -osaisella jaolla. Aurinkokenno pidentää pariston kestoa. Signaalin kantama jopa 150 metriä. Säänkestävä kotelointi. Paristot: 3 x AA (ei mukana pakkauksessa). Anturin mitat: leveys 392 x korkeus 326 x syvyys 144 mm.