• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

VENTUS W210 Sääasema kolmella anturilla

Tuotenumero: W210

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Tietoa useasta lähteestä näkyvissä samaan aikaan! Suuren matriisinäytön ansiosta tämä VENTUS -sääasema näyttää neljän eri paikan lämpötilat näytöllä samaan aikaan, joten tämä erityisen hyvin sopii niille, jotka haluavat seurata ulkolämpötilan lisäksi vaikkapa kasvihuoneiden ja kellarin lämpötilaa.


VENTUS W210 -sääaseman näytöllä on neljä kenttää, joissa näet lämpötila- ja kosteustiedon trendeineen sekä hälytyksineen. Kaikki tieto kulkee antureista keskusyksikköön langattomasti. Sääasema tarjoaa sinulla paikallisen sisä- ja ulkolämpötilan ja kosteuden, trenditiedot, mukavuusindikaattorin, hälytykset ja paljon muuta.

Lisätiedot: Sisä- ja ulkolämpötila. Min/max -lämpötilat. Ilmankosteus sisällä ja ulkona. Min/max -ilmankosteus. Automaattisesti kalibroituva lämpötila- ja kosteus. Ylä- ja alarajahälytykset lämpötilalle ja ilmankosteudelle. Säätilan trenditeto ja mukavuusindikaattorit. Lumi-ikoni alle kolmen asteen lämpötiloille. Taustavalo. Tukee jopa kahdeksaa langatonta anturia, pakkauksessa mukana kolme.


Keskusyksikön mitat: korkeus 11.2 x leveys 13 x syvyyys 2.7 cm

Näytön koko: korkeus 8.1 x leveys 9 cm

Paristot (ei mukana pakkauksessa): keskusyksikkö 4 x AA, anturit 2 x AA.