• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

NSH Metallinpaljastin / metallinilmaisin "deluxe"

Tuotenumero: 890-052

189,00 €
−32 %

129,00 €

Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Nauti hauskasta ympäristösi tutkimisesta tällä metallinpaljastimella.

Saatat löytää historiallisia ja arvokkaita esineitä. Nämä esineet voivat olla vaikkapa kolikoita, koruja tai jalokiviä, jotka ovat hautautuneet maahan.


Toiminnot: LCD-näyttö: Näyttää todennäköisimmän metallilajin symbolilla, esineen syvyyden, DISC-alueen, SENS-tason segmentin kanssa, valitun toimintatavan ja pariston tilan. Kolmiääninen äänierotus: omat äänensä erityyppisille metalleille.


DISC: toiminnolla voi säätää tunnistusta ja saada laite ohittamaan metalliroskat, kuten naulat ja pullonkorkit jne.

P / P: Osoittaa havaitun kohteen tarkan sijainnin.

Kuulokeliitäntä (3,5 mm): mahdollistaa kuulokkeiden (lisävaruste) kytkemisen ja metallin etsimisen ilman ärsyttäviä sivuääniä.


Vedenpitävä hakukela: mahdollistaa etsinnän matalassa vedessä (laitteen näyttäpaneeli ei saa kastua). Metallinpaljastin on helppo koota, eikä erityisiä työkaluja tarvita. Ilmaisimessa on kolme toimintatilaa (ALL METAL, DISC ja PINPOINT):

ALL METAL / KAIKKI METALLI: Käytetään kaikenlaisten metallien havaitsemiseen. DISC: Tällä toimintatilalla voi säätää tunnistusta ja ohittaa ei-toivotut metalliroskat.


PINPOINT: Kun esine on löydetty, voit määrittää kohteen tarkemman sijainnin. Pidä P / P-painiketta painettuna. Näytössä näkyy P / P ja silmäkuvake. Liikuta hakukelaa hitaasti alueen yläpuolelle. Äänimerkki kuuluu ja näytön syvyyden ilmaisin näyttää kohteen todennäköisen syvyyden. Vapauta sitten painike. Liikuta hakukelaa uudelleen pitämällä sama etäisyys, kunnes ääni katoaa. Pidä P / P-painiketta jälleen painettuna ja liikuta hakukelaa alueelle, jotta äänimerkki kuuluu taas. Toista nämä vaiheet, kunnes ilmaisin merkitsee voimakkaimmalla signaalilla kohteen


Tunnistussyvyys n. 20cm