• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

Leikkitorni Jungle Gym Sierra ja Climb module sekä vihreä liukumäki

Tuotenumero: 804-291cxg

869,00 €
sis. ALV
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus


Jungle Gym sierra leikkikeskus, kiipeilyteline, keinut ja liukumäki

Jungle Gym Sierra tuo mieleen jännittävät seikkailut vuoristossa! Leikkitornin mielenkiintoinen rakenne laajentuu tarvittaessa Jungle Gym -lisäosilla ja -varusteilla.

Vuoristoon lapset kiipeävät vaativaa kiipeilyseinää pitkin (Rock module) pitäen tiukasti kiinni kiipeilyotteista ja lopulta huipulla tähyillään ympäristöä kauas horisonttiin StarOscope -leikkikaukoputkella. Leikkitorniin kytketty ohjauspyörä innostaa lasten mielikuvitusta kehittämään loputtomasti uusia leikkejä. Jungle Gym Sierrassa on oleskelutaso 145 cm seisomakorkeudella ja puinen katto, joka viimeistelee tuotteen tyylikkään ulkonäön puutarhassasi. Leikkitornin alaosassa löytyy varjoisa hiekkalaatikko, jossa tehdään toinen toistaan hienompia hiekkakakkuja ja hiekkalinnoja.

Kokonaisuudessa on mukana innostava ja vaativa kiipeilymoduuli (Climb Module X'tra), jossa lapsen motoriset taidot pääsevaät todella koetukselle kiipeilytikkaan, kiipeilyverkon ja kahden keinun yhdistelmässä. Keinuissa kiipeilijöiden vatsoissa heräävät eloon kutittavat perhoset.

Toimitukseen kuuluu kiipeilymoduuli (Climb module X'tra) kahdella keinulla sekä kiipeilytikkaalla ja kiipeilyverkolla, leikkikaukoputki (StarOscope), kiipeilyseinä viidellä kiipelyotteella (Rock module), ohjauspyörä, vihreä liukumäki 265 cm ja hiekkalaatikko leikkitornin alaosassa.

Leikkitorni on yhteensopiva seuraavien lisävarusteiden kanssa:
2-Swing module 220, Bridge, Playhouse 150 cm -leikkimökkivaruste, Balcony, Mini Market, Mini Picnic 160 cm, Boat, Train, Bridge Link, Net Link ja liukutanko (palomiehen tanko).

Leikkitornikokonaisuuden puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä. Tuote on testattu ja auditoitu vallitsevien turvallisuusstandardien mukaisesti yksityiseen kotikäyttöön ja se täyttää normit EN 71-1, -2, -3, -8 ja -9. Tuotteella on CE -merkintä.

Leikkitornikokonaisuus toimitetaan täydellisenä tee-se-itse -pakettina, jossa puuosat on valmiiksi mittoihin katkaistu kokoamisen helpottamiseksi. Toimitus on kookas ja painava, joten se kuljetetaan perille osoitteeseesi kuorma-autolla.

Arvio asennukseen tarvittavasta ajasta: 8 tuntia kahdelta henkilöltä
Käyttäjien enimmäismäärä kerrallaan: 9
Leikkitornin mitat
Leikkitorniosuuden mitat: leveys182 x syvyys 351 x korkeus 315 cm
Lisämoduulin mitat: leveys220 x syvyys 235 x korkeus 215 cm
Area Toimitukseen kuuluu safety area: leveys511 x syvyys 456 x korkeus 315 cm
Turva-alue: telineen ympärillä on oltava kauttaaltaan 200 cm vapaata turva-aluetta
Palkit: 68 x 68 + 88 x 88 mm
Ruoteet: 34 x 58 mm
Laudat:16 x 95 mm