• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

Leikkitorni Jungle Gym Nomad sekä keinumoduuli, kaksi keinua ja sininen liukumäki. Toim. alk. 28.5.

Tuotenumero: 804-080S2B

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Leikkitorni Jungle Gym Nomad sekä keinumoduuli, kaksi keinua ja sininen liukumäkiJungle Gym Nomad on teltan muotoisella katolla varustettu leikkitorni, jossa on paljon hauskoja yksityiskohtia, jotka innostavat lapsia tuntikausien leikkeihin. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinää myöten tai vaihtoehtoisesti tikkailla. StarOscope™ (kaukoputki) ja Jungle Steering Wheel™ (ohjauspyörä) ovat mielikuvitusta ruokkivia lisävarusteita. StarOscope™ -kaukoputkella voidaan tähyillä lähestyviä vihollisia tai tutkia tähtitaivasta. Kun kaikki leikkijät ovat valmiina, voi tornin päällikkö tarttua Jungle Steering Wheel™ -ohjauspyörään ja kuljettaa koko joukon uusiin seikkailuihin. Leikkitornin alla, mukavasti varjossa, on hiekkalaatikko, jossa voi keskittyä valtakunnan hienoimpien hiekkakakkujen tai -linnojen suunnitteluun. Keinuminen on lasten suosikkipuuhaa! Pakkaukseen kuuluu myös leikkitorniin liitettävä keinumoduuli, jonka vakiovarusteena on kaksi punaista keinuistuinta. Näillä keinuilla todellakin saa perhosia vatsanpohjaan!

Pakkaukseen kuuluu: kiipeilyseinä, kiipeilyotteet, tikkaat, käsiotteet, maa-ankkurit, poranterät, ruuvit, kiinnikkeet, ruuvien hatut, kattomateriaali, StarOscope™, Jungle Steering Wheel™, Jungle Gym -lippu, keinumoduuli kahdella keinulla, sininen liukumäki 220 cm, törmäyspehmuste, hiekkalaatikko ja seikkaperäiset ohjeet. Liukumäkeen voi halutessaan kiinnittää vesiletkun ja näin saada aikaan vesiliukumäen (letkukiinnikkeet ostettava erikseen). Leikkitornikokonaisuuden puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä. Tuote on testattu ja auditoitu vallitsevien turvallisuusstandardien mukaisesti yksityiseen kotikäyttöön ja se täyttää normit EN 71-1, -2, -3, -8 ja -9. Tuotteella on CE -merkintä.

Leikkitornikokonaisuus toimitetaan täydellisenä tee-se-itse -pakettina, jossa puuosat on valmiiksi mittoihin katkaistu kokoamisen helpottamiseksi. Toimitus on kookas ja painava, joten se kuljetetaan perille osoitteeseesi kuorma-autolla. Tämän leikkitornikokonaisuuden kokoamiseen arvioidaan kuluvan kahdelta henkilöltä noin 4 tuntia.

Mitat:
Pinta-ala ilman turva-aluetta: 270 x 249 x 454 cm
Turva-alue leikkitornin ympärillä: + min. 200 x 200 cm
Turva-alue lisämoduulin ympärillä: + min. 225 x 225 cm
Palkit: 68 x 68 ja 98 x 98 mm
Ruoteet: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm