• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

Jungle Gym Leikkiuniversumi 9, kokonaisuus sisältäen liukumäet

Tuotenumero: 804-358

2 480,00 €

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Jungle Gym Leikkiuniversumi 9


Onko tässä koko seudun hienoin leikkikenttä?

Jungle Gym Leikkiuniversumi 9 on suuri kokonaisuus jopa 31 lapsen leikittäväksi yhtäaikaisesti. Jos puutarhassasi on tilaa ja haluat lapsillesi suuret määrät virikkeitä sekä liikuntamahdollisuuksia, älä ajattele pienesti vaan suuresti! Tällaisen leikkikentän me kaikki olisimme halunneet omaan pihaamme lapsena.

Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 3 lisämoduulia, 2 muuta lisävarustetta sekä 2 liukumäkeä, joista kumpikin on pituudeltaan 265 cm. Kahteen leikkitorniin pääsee kiipeämään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä. Leikkitornista toiseen pääsee siirtymään siltaa pitkin. Mukana on tietenkin keinumisen ja kiipeilyn riemua sekä hiekkalaatikkoleikkien mahdollisuus. Lisäksi mukana on ratti, leikkikaukoputki, picnic -pöytäsetti hiekkalaatikon ääressä, Tic Tac Toe -peli (ristinolla) sekä Bucket Module -tavarahissi, jolla tavara siirtyy näppärästi hiekkalaatikolta leikkitorniin.

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinät, kiipeilyverkko, riippusilta, keinu, ratti, leikkikaukoputki, Tic Tac Toe -peli ja Bucket Module -tavarahissi, picnic -setti, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, 2 x liukumäki, 265 cm liukumäki, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-Land -tuotesarja.

Itse koottava rakennussarja: toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tietoa mitoista:
• Pinta-ala: 501 x 723 cm
• Turvaetäisyys 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
• Pystypalkit: 68 x 68 mm
• Vaakapalkit: 34 x 59 mm
• Laudat: 16 x 95 mm