• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!

Jungle Gym Leikkiuniversumi 5, kokonaisuus sisältäen liukumäet

Tuotenumero: 804-334

2 690,00 €

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Jungle Gym Leikkiuniversumi 5


Onko tässä koko seudun hienoin leikkikenttä?

Jungle Gym Leikkiuniversumi 5 on suuri kokonaisuus jopa 32 lapsen leikittäväksi yhtäaikaisesti. Jos puutarhassasi on tilaa ja haluat lapsillesi suuret määrät virikkeitä sekä liikuntamahdollisuuksia, älä ajattele pienesti vaan suuresti! Tällaisen leikkikentän me kaikki olisimme halunneet omaan pihaamme lapsena.

Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 4 lisämoduulia ja 2 muuta lisävarustetta sekä 2 liukumäkeä. Kahteen leikkitorniin pääsee kiipeämään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä – ja alas pääsee jopa palomiehen tankoa pitkin liukuen. Leikkitornista toiseen pääsee siirtymään siltaa pitkin. Mukana on tietenkin myös keinumisen riemua ja hiekkalaatikkoleikkien mahdollisuus. Toimitukseen kuuluu myös Talking Tube -putkipuhelin, periskooppi ja moduulit, jolla toisen leikkitornin alla onkin leikkimökki ja toisen kyljessä parveke!

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, riippusilta, keinu, Talking Tube -putkipuhelin, periskooppi, leikkimökkimoduuli, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, kaksi 220 cm liukumäkeä, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-Land -tuotesarja.

Itse koottava rakennussarja: toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tietoa mitoista:
• Pinta-ala: 383 x 705 cm
• Turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
• Pystypalkit: 68 x 68 mm
• Vaakapalkit: 34 x 59 mm
• Laudat: 16 x 95 mm