• ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
  • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA NUMEROSSA 050 303 6480 JA SÄHKÖPOSTITSE INFO@KOTIPIHAAN.FI
  • KAIKILLA TUOTTEILLA ILMAINEN TOIMITUS!
Jungle Gym Leikkiuniversumi 4, kokonaisuus sisältäen liukumäet

Jungle Gym Leikkiuniversumi 4, kokonaisuus sisältäen liukumäet

Tuotenumero: 804-333

Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Jungle Gym Leikkiuniversumi 4


Onko tässä koko seudun hienoin leikkikenttä?

Jungle Gym Leikkiuniversumi 4 on suuri kokonaisuus jopa 32 lapsen leikittäväksi yhtäaikaisesti. Jos puutarhassasi on tilaa ja haluat lapsillesi suuret määrät virikkeitä sekä liikuntamahdollisuuksia, älä ajattele pienesti vaan suuresti! Tällaisen leikkikentän me kaikki olisimme halunneet omaan pihaamme lapsena.

Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 4 lisämoduulia ja 2 muuta lisävarustetta sekä yksi 265 cm liukumäki. Kahteen leikkitorniin pääsee kiipeämään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä – ja alas pääsee jopa palomiehen tankoa pitkin liukuen. Leikkitornista toiseen pääsee siirtymään siltaa pitkin. Mukana on tietenkin myös keinumisen riemua ja hiekkalaatikkoleikkien mahdollisuus. Toimitukseen kuuluu myös Tic Tac Toe -peli (ristinolla -peli) ja moduulit, jolla toisen leikkitornin alla onkin leikkimökki ja toisen alla kioski – hienoa!

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, riippusilta, keinu, Tic Tac Toe -peli, leikkimökkimoduuli, kioskimoduuli, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, punainen 265 cm liukumäki, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-Land -tuotesarja.

Itse koottava rakennussarja: toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tietoa mitoista:
• Pinta-ala: 491 x 747 cm
• Turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
• Pystypalkit: 68 x 68 mm
• Vaakapalkit: 34 x 59 mm
• Laudat: 16 x 95 mm